MTB

Broj staza: 48

Cestovni biciklizam

Broj staza: 24

Rekreacija i obitelj

Broj staza: 24

Agencije

Trgovina

Najam bicikala i opreme

Smještaj

Odricanje odgovornosti

OBAVIJEST ZA BICIKLISTE:

Ova karta i prateće informacije namijenjeni su isključivo za asistenciju biciklistima u njihovom odabiru ruta za vožnju po Zadarskoj županiji. U tim informacijama Turistička zajednica Zadarske županije (TZZŽ) ne određuje time biciklističke staze kao infrastrukturne objekte. TZZŽ također ne preuzima odgovornost za bicikliste koji se odluče putovati bilo kojom rutom prikazanom na kartama, niti TZZŽ jamči stabilnost, stanje ili prikladnost bilo koje navedene rute za vožnju biciklom. Vozači bi također trebali biti na oprezu za područja slabije vidljivosti i drugih nepravilnosti koje mogu utjecati na sposobnost vozača i osobu koja upravlja motornim vozilom da vide jedni druge i potencijalne opasnosti u prometu.

Ova karta obuhvaća rute unutar više nadležnosti. Uvjeti i elementi dizajna mogu varirati između nadležnosti.

Odgovornost je svakog pojedinog vozača da ostane na oprezu cijelo vrijeme bilo da se radi o samoj ruti, pješacima i drugom obliku prometa na ruti te potencijalnom sukobu poradi zajedničke uporabe prostora. Vozači bi trebali uvijek voziti s brigom za vlastitu sigurnost kao i sigurnost svih ostalih korisnika ruta.

TZŽ ne preuzima odgovornost i neće biti odgovoran u bilo kojem pitanju za gubitak, štetu ili ozljede koje se mogu desiti duž bilo koje rute označene kao Zadar Bike Magic ruta.

Koristiti na vlastitu odgovornost.